Tyrkia Leiligheter As

Skriv ned navn og telefonnummer så ringer vi deg.

Valu tavekslings dokument

Valu tavekslings dokument

Det tyrkiske eiendomsmarkedet øker aktivt blant utlendinger. I denne forbindelse prøver regjeringen, ved å kontrollere migrasjonsprosesser, å få maksimal fordel for økonomien og introduserer nye regler og restriksjoner knyttet til anskaffelse av bolig av utlendinger.

Et av de nødvendige papirene for TAPU-registrering er "Döviz Alım Belgesi" (det såkalte valutasertifikatet fra banken). En utenlandsk kjøper må veksle utenlandsk valuta for tyrkiske lira og få et sertifikat på at beløpet som er nødvendig for kjøpet ble solgt av ham til sentralbanken i Tyrkia. I dette tilfellet må beløpet tilsvare matrikkelverdien til den kjøpte boligen.

Sertifikatet "Döviz Alım Belgesi" leveres til Matrikkelkontoret selv før den offisielle konklusjonen av kjøps- og salgstransaksjonen. Foreløpig er dette sertifikatet en forutsetning for å inngå en lovlig kjøp og salg av eiendom for utlendinger.

Vårt firma Vikingen Estate vil følge deg på alle stadier av registrering av eiendom, samt gi en full ettersalgsservice! Vi vil gjerne se deg blant våre kunder!