Stor flott leilighet selges i Alanya Centrum Til Salg

Alanya
75,000 EUR
105m2

Blokka er på 10 etasjer og leiligheten ligger i 2 etasje no.9. Den ligger i et stille og rolig område med flere restauranter og mange typer butikker. Det er også flere hoteller i nær tilknytning til leiligheten. Avstand til østre strand i Alanya er ca. 450 meter. Det er rundt 800 meter til havna og basarområdet.

Detaljer

Leiligheten ble renovert i 2015  til topp moderne. Leiligheten fremstår som ny.  

Leiligheten har alt av utstyr som trengs uten at man må tenke på å kjøpe noe som helst. Stort kjøleskap med fryser, oppvaskmaskin, vanndispenter og alt annet kjøkkenutstyr som  er vanlig i et hjem.  Det er vaskemaskin på bad.  Alle rom har egen airc. (3 stk) Leiligheten består av stor stue med åpen kjøkkenløsning. Det er 2 store soverom med tilsammen 6 sengeplasser. Det er to bad. Stue, kjøkken og bad har varmekabler. Så det er ikke noe problem med varm i litt kalde vinter måneder. Det er en stor inn glasset terrasse (17 kvm) med 3 sitte grupper. I  tillegg har det ene soverommet en liten terrasse med bord og 2 stoler. Alt av sengetøy og håndklær følger med ved salg. 

Uteområdet:

Komplekset har stort flott svømmebasseng som ble totalt renovert i 2018. (Helt nytt) Fin uteplass med grill i tilknytning til bassenget.  Det er badstue i 1 første etasje. Det er også et stort nytt treningsrom som ble totalt renovert høsten 2019. 

Faste utgifter pr. år er 550 euro. 

Dette dekker lønn til vaktmester, utelys, planter, vedlikehold av heis, og alt av drift til bassenget. Området er har elektrisk port åpner som alle kan åpne. 

Store fin parkringersplass.